Podnikatelské úvěry mají velice výhodné podmínky. U těchto úvěrů se ručí nemovitostí, takže se jedná o hypotéky. Najdete je pod názvy hypotéka bez dokládání příjmů nebo bez registrů. Peníze z úvěru se musí vložit do podnikání. Může však jít o financování jakýchkoliv potřeb ve firmě.
Abychom si tento produkt ještě více přiblížili, zmíníme si pár dalších základních informací:

úspěch

  1. Ručí se nemovitostí – může jít o jakoukoliv nemovitost, dům, byt, pozemek, halu, komerční budovu, administrativní budovu, činžovní dům, hotel, penzion a mnohé další nemovitosti.
  2. Peníze se vkládají do podnikání – kde se s nimi hradí veškeré potřebné firemní výdaje, ale také se mohou použít na hrazení exekucí, zástav, vyplacení dluhů. Můžete s nimi platit faktury, zdravotní a sociální a mnoho dalších potřebných výdajů.
  3. U podnikatelského úvěru se nemusí složitě dokazovat příjem – velká výhoda pro podnikatele. Často nevadí ani nízké daňové přiznání.
  4. Další z předností je tolerance záznamů – mohou se tolerovat záznamy v bankovním i nebankovním typu registru.

Peníze pro malé i velké firmy

Často klienti potřebují peníze rychle a bez zbytečného otálení. Nechcete zodpovídat milion otázek? Potřebujete peníze rychle? V tom případě zvolte hypotéku bez dokládání příjmů. Vhodný typ úvěru pro všechny podnikatele. Nečeká vás žádné složité papírování. Celé vyřízení je snadné a velice rychlé. Peníze můžete mít schválené do 24 hodin.
Občas můžeme udělat chybu, jenomže proč za to pykat dalších několik let? V bance bohužel nikoho nezajímá, že jste nezaplatili úhradu platby včas, protože vám odběratel ještě nezaplatit fakturu. Naše společnost se zaměřuje na klienty, kteří mají takovéto problémy. Společnými silami jistě něco vymyslíme. Pomohli jsme již mnohým klientům. Garantujeme nízké úrokové sazby a také nízké splátky. Zároveň poskytneme co nejdelší možnou dobu splatnosti a to až 30 let.

analýza

  1. Zajistíme 50 – 70% z odhadu nemovitosti.
  2. Dlouhá doba splatnosti až 30 let.
  3. Nízká úroková sazba a nízké splátky.
  4. Nevadí nižší bonita.
  5. Nezkoumáme registry dlužníků. Záznamy tolerujeme.
  6. Nemusíte složitě dokazovat svůj příjem. Nevadí ani nízké daňové přiznání.
  7. Peníze rychle a včas! Schválení do 24 hodin!